BURDUR / BUCAK - Bucak Şehit Akif Altay Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Bucak Şehit Akif Altay Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

YETMİŞ EVLER MAH. 2498 SK. BLOK NO 4 BUCAK / BURDUR
Vizyon
Özel gereksinimleri olan öğrenciler için özel eğitim alanında kullanılan ve yeni bulunan tüm teknik ve yöntemleri kullanarak, öğrencilerin performanslarını ulaşabilecekleri en üst seviyeye getirmek. Bu alanda çalışan öğretmenlere, öğrencilere daha kaliteli eğitim vermeleri için rehberlik etmek. Özel gereksinimli çocuğu olan ailelere, çocuklarının eğitim ve öğretimleri hakkında rehberlik ederek ailelerin, bilgi ve becerilerini geliştirmektir.
Misyon
Özel gereksinimli öğrencilerimizin; Öğrencilere göre uyarlanmış sınıf ortamlarında, özel seçilmiş araç gereçlerle, özel eğitime özgü yöntem ve teknikler kullanılarak, özel eğitimli personeller eşliğinde, bireye özgü eğitim planları hazırlanarak, farkındalıklarını geliştirip, hazır bulunuşluklarını en üst seviyeye çıkartıp, bağımsız yaşamalarını ve topluma kazandırılmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
09:00/14.40